هر درس را چند درصد زدید؟ با این درصد ها رتبه تان چند می شود؟ با رتبه تان کجاها قبول می شوید؟
این گونه به نظر می رسد که پس از خارج شدن از جلسه کنکور، بار سنگینی از روی شانه هایتان برداشته شده است! و از این به بعد می توانید راحت و بدون دغدغه، کل زمان خود را به فراغت سپری کنید. ما پیشنهاد می کنیم که پس از استراحتی کوتاه به فکر انتخاب رشته باشید. چرا که غول کنکور هفت خان دارد و شما در حال حاضر از خان ششم عبور کرده اید!
اول از همه باید این موضوع را بررسی کنیم که هر درس را چند درصد زدیم. برای فهمیدن این موضوع کافی است سری به کلید سوالات بزنیم که معمولاً چند روز پس از برگزاری آزمون از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می شود. اگر کمی حضور ذهن داشته باشیم می توانیم با تطبیق سوالات با پاسخی که دادیم به صورت تقریبی و با جایگذاری در فرمول، درصدمان را محاسبه کنیم. اما بحث تخصصی تر زمانی آغاز می شود که درصد ها را داریم، حال باید ببینیم با این درصد ها چه رتبه ای را کسب خواهیم کرد. از آنجا که قبولی در هر رشته ای در هر سال بستگی به تعداد شرکت کنندگان، محبوبیت رشته در آن سال و البته عوامل دیگری دارد، نمی توان به صورت کاملا قطعی در مورد رتبه و رشته قبولی اظهار نظر کرد به همین دلیل عمل ” تخمین رتبه” انجام می شود که البته مستلزم دانش کافی در این زمینه است. در مرحله بعدی پس از تخمین رتبه بایستی رشته و دانشگاه هایی که با رتبه مورد نظر امکان قبولی در آن ها وجود دارد، مشخص شوند. در این مرحله معمولا سه انتخاب ” خوش بینانه“، “واقع گرایانه” و “بدبینانه” مطرح می شوند که بایستی مد نظر قرار بگیرند.
اگر بخواهید که در دانشگاه X در رشته Y قبول شوید باید چه رتبه ای کسب کنید؟
چگونه می توانیم رتبه مان را تخمین بزنیم؟
تحلیل کارنامه قبولی های کنکور سال های گذشته :
چرا لازم است برای انتخاب رشته با یک مشاور مشورت کنیم؟
در واقع چه بسیار داوطلبانی بوده اند که شاید روزی تصور می کرده اند که خود می توانند به صورت حرفه ای انتخاب رشته کنند ولی با یک انتخاب اشتباه سال ها حسرت خورده اند که ای کاش در زمان انتخاب رشته با افرادی که زمینه انتخاب رشته کنکور تخصص دارند، مشورت می کردند.
شاید فکر کنید که انتخاب رشته کاری ندارد! فقط کافی است که بر اساس اولویت های ذهنی تان انتخاب کنید! در واقع این موضوع کاملا صحیح است و بایستی بر اساس علاقه تان انتخاب رشته نمایید، اما علاوه بر علاقه عوامل دیگری مانند بازار کار و آینده شغلی، امکان ادامه تحصیل در خارج از کشور و گرفتن بورسیه و… وجود دارند که بایستی شما را به سمت یک انتخاب عاقلانه همراه با علاقه سوق دهند. یک مشاور حرفه ای به شما کمک می کند تا با برنامه ریزی درست و انتخابی منطقی، رویای خود را به واقعیت تبدیل کنید.
از همین حالا برای انتخاب رشته ای درست اقدام کنید …
ما به شما کمک می کنیم تا بدانید:
- چگونه انتخاب رشته صحیح و اصولی داشته باشید…
- داوطلبانی با رتبه و تراز شما در سال های گذشته در چه رشته و دانشگاه هایی قبول شده اند…
- چه رشته و دانشگاهی مد نظر شماست؟ برای قبولی در رشته و دانشگاه مورد نظرتان چه رتبه ای لازم دارید؟…
- با رتبه ای که کسب کرده اید، در رشته مورد علاقه تان، در کدام دانشگاه ها قبول می شوید…
- در دانشگاهای شهر خودتان، در کدام رشته ها شانس قبولی بیشتری دارید…
- شانس قبولی تان چگونه افزایش می یابد؟ و …
اصول و نحوه صحیح انتخاب رشته :
بله هر انتخابی دارای اصولی است و با رعایت قوانین و تبصره های آن می توان احتمال قبولی در رشته مورد علاقه مان را افزایش دهیم. این اصول چیست؟
برای اطلاع دقیق و کامل از این اصول بهتر است از افرادی ماهر و با آگاهی بالا کمک بگیریم. پیشنهاد ما به شما این است که از مشاوران تحصیلی خانه مشاوره کمک بگیرید تا با آگاهی کامل و اطلاعات کافی بهترین و دقیق ترین راهنمایی ها را به شما کنند.
انتخاب رشته صحیح ضمانت آینده ی شما :
اما چگونه می توان رویا را به واقعیت تبدیل کرد؟ بهترین راه برای قدم گذاشتن در آینده ای مطمئن، کمک گرفتن از افراد ماهر در انتخاب رشته است. مشاوران تحصیلی خانه مشاوره می توانند شما را در رسیدن به آرزویتان یاری کنند.
نگران نباشید! ثبت نام دانشگاه بدون کنکور یک فرصت استثنائی است !
پیراپزشکی، پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی بدون کنکور راست است یا دروغ ؟
وقتی بحث ادامه تحصیل بدون کنکور مطرح می شود ذهن ناخودآگاه به سمت این موضوع می رود که چگونه می شود در رشته هایی که طرفداران بسیاری دارند و از طریق کنکور ادامه تحصیل دادن در آن ها کار تقریبا دشواری است، ادامه تحصیل داد؟
مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی درسی به منظور قبولی در کنکور ۱۴۰۰ :
دغدغه های یک داوطلب کنکور :
اگر داوطلب کنکور هستید، مطمئنا دغدغه های زیر را هر روز در کوله ای ریخته و هر جا که میروید آن را با خود حمل می کنید :
-
دغدغه کنکور مجدد را دارید ؟
به این فکر می کنید که اگر دوباره کنکور شرکت کنید و یکسال دیگر را پشت کنکور بگذرانید، نتایج بهتری کسب خواهید کرد.
-
دغدغه انتخاب رشته صحیح را دارید ؟
مدام با خود فکر می کنید که آیا به درستی انتخاب رشته می کنم؟ اگر اولویت سوم را به جای اولویت دوم می زدم بهتر نبود؟ اصلا اگر به دلیل محرومیت از تحصیل در سال آینده انتخاب رشته نکنم بهتر نیست؟
-
دغدغه ورود به دانشگاه دارید! اما دوست دارید بدون کنکور وارد دانشگاه شوید ؟
از آنجایی که امکان ادامه تحصیل، بدون عبور کردن از سد کنکور وجود دارد، حیف است که چنین شانسی را که شاید یکبار در خانه تان را بزند، از دست بدهید! اما آیا شرایط ورود به دانشگاه ها بدون کنکور را می دانید؟
-
دغدغه ادامه تحصیل در خارج از کشور، اخذ بورسیه تحصیلی و apply را دارید ؟
اگر چنین دغدغه ای دارید بایستی بگوییم این مورد از جمله بزرگ ترین دغدغه های یک داوطلب کنکور است. اما شرایط ادامه تحصیل در خارج از کشور، نحوه گرفتن fund و بورسیه را می دانید؟
-
دغدغه بازار کار و آینده شغلی را دارید ؟
کاملا به جاست که چنین دغدغه ای داشته باشید. در واقع آگاهی از آینده شغلی باعث می شود که مثل آن داوطلب بخت برگشته ای که در تمامی طول تحصیل خود فقط می گفت: « خب آخرش که چی!» نباشید. در واقع اگر از همان ابتدا بدانید در نهایت چه آیند شغلی در انتظار شماست، هدفمند تر پیش خواهید رفت. اما به راستی از آینده شغلی خود باخبرید؟ می دانید که در آینده در کدام شرکت ها، سازمان های دولتی یا غیر دولتی و … استخدام خواهید شد؟
-
دغدغه سربازی تان را دارید؟ نظام وظیفه هر شب به خوابتان می آید؟
به نظر می رسد که موضوع سربازی دغدغه بسیاری از جوان هایی است که بر سر دو راهی ادامه تحصیل یا رفتن به سربازی مانده اند. درباره ی شرایط خدمت سربازی ، معافیت ها و … چقدر اطلاع دارید؟
مشاوران متخصص می توانند بهترین و جامع ترین اطلاعات را در اختیار شما قرار می دهند. مشورت با حرفه ای ها این امکان را به شما می دهد تا برای رسیدن به اهدافتان، بدون داشتن هیچ دغدغه ای، پیش بروید.
خانه مشاوره در موضوعات زیر مشاوره می دهد:
- تخمین رتبه کنکور ، کارنامه قبولی های کنکور سال های گذشته ، انتخاب رشته حرفه ای سراسری و آزاد
- تخمین رتبه کنکور ریاضی ، تجربی ، انسانی ، هنر و زبان ، مقایسه آزمون های آزمایشی ، حداقل درصد دروس برای قبولی در رشته و دانشگاه مورد نظر
- پذیرش بدون کنکور دانشگاه ها ، آخرین رتبه قبولی در رشته و دانشگاه مورد نظر ، رتبه و تراز لازم برای قبولی در رشته و دانشگاه مورد نظر
- مشاوره تلفنی تخمین رتبه کنکور ، مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی درسی ، معرفی بهترین منابع درسی